Koolsveldlaan 39, 2110 Wijnegem

Huis in Wijnegem

€399.000

Rustig gelegen bel-etagewoning te Wijnegem
Deze moderne bel-etagewoning bied je tegelijkertijd de rust van het Wijnegemhof, als de gezellige drukte van het dorp. Ook het Rivierenhof ligt nabij, op een kwartiertje fietsen. Dagje Antwerpen? Neem tram 10 aan halte Fortveld en op twintig minuten ben je in de stad. Hou je van golfen aan de Ternesse, zwemmen, skaten of kunst? Ideaal! Deze activiteiten liggen allemaal op wandel en- of fietsafstand. Ook winkels, scholen en eetgelegenheden liggen vlakbij.
De woning is voorzien van een ruime oprit met garage. Achter de garage is er nog een extra ruimte die naar eigen smaak kan worden ingericht, via deze ruimte is er ook toegang naar de zonnige tuin. Door de zuidoostelijke ligging van de tuin heb je vooral de ochtend-en middagzon mee, perfect dus om in de zomer te genieten van je koffie in het ochtendzonnetje. Verder treffen we op het gelijkvloers nog een handige wasplaats.
Op de eerste verdieping vind je als eerste de  leefruimte in L-vorm. De open keuken is volledig uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, oven, ijskast en diepvries. De keuken biedt eveneens toegang tot het terras, waarlangs je via de trap de tuin kan betreden. Op de eerste verdieping treffen we de eerste badkamer. Drukke dag gehad? Dan is deze kamer ideaal voor jou om te relaxen; de badkamer is namelijk niet alleen uitgerust met een lavabo en toilet, maar ook een bubbelbad!
Op de tweede verdieping vind je twee slaapkamers met extra kinderkamer of dressing, voor ieder wat wils. Daarnaast bevindt er zich ook een badkamer met toilet, wastafel en douche op deze verdieping.
Als laatste is er ook nog een ruime zolder die dienst kan doen als extra slaapkamer.
Bijzonderheden:
+ 2 badkamers+ terras en tuin+ oprit + garage met automatische poort+ centrale locatie te Wijnegem
Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

292 kWh/m2

Pand Referentie

WW6I2KBKU9FV

223 m2

222 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Apr 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu