Frans Van Schevensteenstraat 35, 2110 Wijnegem

Huis Te Koop in Wijnegem

€490.000

DOOR EEN ERNSTIGE HARTAANDOENING (myocarditis en pericarditis) zijn er momenteel GEEN bezoekdagen meer.
In een mooie rustige woonwijk tussen Wijnegem dorp en shoppingcenter op wandelafstand. Openbaar vervoer op het einde van de straat. Kinderopvang achter de tuin. Scholen, grootwarenhuizen en autosnelweg E313 in de directe nabijheid.
Op het gelijkvloers treffen we vooraan de inkomhal met open trap en toilet. Verder komen we uit op de ruime leefruimte met leuk zicht op de zonnige tuin met terras(156m ²). Aansluitend een voll. geïnstalleerde halfopen keuken dat één gezellig geheel vormt. Deze tuin biedt alle rust en ontspanning tijdens mooi weer. Omgeven door wat groen en een vrij open zicht. Een inpandige garage van 6 meter diep en een wasruimte met aansluitingen voor wasmachine, droogkast en diepvries.
Op de 1ste verdieping bevinden zich de kinderslk (9,6m ²), ruime slk(16,2m ²), badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Ook is er een polyvalente ruimte(11,3m ²) met open trap, in te richten naar eigen keuze. Bv. een hobbykamer, fitnesskamer, bureaukamer, dressing, e.d. Door het gebruik van de vele ramen hebben alle kamers een aangename hoeveelheid natuurlijke lichtinval en mooi uitzicht.
De 2de verdieping brengt ons naar een andere sfeer, de XL-zolderslaapkamer met maar liefst 44,1m² sinds 2021 afgewerkt en in gebruik genomen. Indien nodig kan men hier gemakkelijk 2 slaapkamers van maken. Een oprit van 9m. en een voortuintje dat gereed staat voor een nieuw eigen ontwerp.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

178 kWh/m2

Pand Referentie

SJ-7K9GR7LT7

299 m2

171 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€490.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu