Oud-Strijderslaan 12, 2110 Wijnegem

Huis Te Koop in Wijnegem

€650.000

Prachtige halfopen woning met studio, tuin & garage op een perceel van 1000m²!

Op deze zeer gegeerde locatie in Wijnegem bevindt zich deze prachtige halfopen bebouwing die in 2018 volledig gerenoveerd werd met hoogwaardige materialen.

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet en vestiaire die uitgeeft op een lichtrijke bureau die toegang geeft tot de mooie, open leefruimte voorzien van een stijlvolle gietvloer. Deze ruimte geniet tevens van enorm veel lichtinval en loopt naadloos door naar de volledig geïnstalleerde, open keuken met leuk kookeiland en toegang tot de zonnige tuin.
Achteraan werd een leuke studio voorzien die is uitgerust met een apart toilet, een berging, een eigen badkamer en een leefruimte met open keuken. Via de schuifdeur achteraan is de gezellige tuin bereikbaar.

De riante tuin werd volledig aangelegd verschillende terrassen, een serre, moestuinbakken en geniet van volle zon de hele dag door. Tevens is er elektriciteit/stopcontacten en watervoorziening aanwezig. De ruime garage met oprit langs de zijde van de Kasteellei beschikt over een automatische sectionale poort en werd deels ingericht als 'mancave'. Deze is voorzien van een bar, een airco en een kitchenette, ideaal als hobbyruimte!

Op de eerste verdieping bevindt er zich een overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers (16,5m² / 11,5m² / 8,5m²). Hiernaast bevindt zich de vernieuwde badkamer voorzien van een hangtoilet, een ligbad met douchefunctie, een dubbele lavabo en een inloopdouche. De eerste verdieping is voorzien van airco.

Tot slot is er een volledig geïsoleerde opbergzolder aanwezig, bereikbaar via uittrekbare trap op de overloop.

Pluspunten:
+ Riante tuin met terrassen
+ Aparte studio (= kangoeroewoning)
+ Garage & mancave
+ Airco
+ Instapklare woning, recent gerenoveerd in 2018
+ Elektriciteit = conform
+ Regenwaterput (2 x 3000L) met regenwaterpomp
+ Zeer rustige locatie te Wijnegem doch vlakbij openbaar vervoer, winkels en scholen.

Interesse in deze prachtige woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak. FinancieelAankoop exclusief kosten:€650.000Registratierechten (3%):€19.500Kadastraal inkomen:€820Raming Ereloon Notaris*:€2.677Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€672.802* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

279 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€820

Pand Referentie

7465GERDKWU5

203 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€650.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu