Zwaluwstraat 12, 2830 Willebroek

Huis Te Koop in Willebroek

€394.500

Mooie, ruime halfopen woning met 4 slaapkamers en tuin te koop in Willebroek! Deze schitterende energiezuinige halfopen woning met 4 slaapkamers en grote tuin in Willebroek wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer uw vastgoedmedewerker Jaime op 0475 20 58 48 of via mail jaime@accessestate.be.

Bent u op zoek naar een halfopen bebouwing met veel persoonlijkheid en een prachtige tuin ? Dan is dit het pand voor u!

Deze indrukwekkende woning in Willebroek is uitstekend gelegen; dicht bij verschillende uitvalswegen en tegelijkertijd heel privaat en rustige wijk. De mooi aangelegde tuin biedt alle ruimte om tot rust te komen en te genieten met familie of vrienden.

Op de benedenverdieping kan u de inkomhal en een apart toilet en aparte berging terugvinden die u naar de leefruimte en open keuken leiden.

De volledig uitgeruste keuken met de uitnodigende ontbijtbar is verbonden met de lichtrijke leefruimte. Hier bevinden zich momenteel de eetplaats en een ruime zithoek. De goed verzorgde tuin omvat een gezellig terras, een loungehoek en een praktisch tuinhuis.

Verder bevinden zich op volgende verdieping 4 slaapkamers, een badkamer (met inloopdouche en lavabomeubel). Alle slaapkamers zijn voorzien van veel lichtinval en ruimte.

Belangrijke troef: aanwezigheid van 15 zonnepanelen!

Bekijk de video van deze prachtige woning!

Is uw interesse in deze prachtige woning gewekt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

292 kWh/m2

Pand Referentie

DZ06FR75W2JF

354 m2

154 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€394.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Onbekend

Dagvaarding

/

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Onbekend

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu