Palmanshoevestraat 40, 2610 Wilrijk

Huis in Wilrijk

€799.000

Zeer ruime woning met uitzonderlijke ZW tuin en 6 slpk te Wilrijk
Bijzonder ruime woning met een gevelbreedte van 12,5m en prachtige ZW tuin op een rustige locatie te Antwerpen-Wilrijk. Dit eigendom biedt tal van troeven, waaronder maar liefst 6 slaapkamers, een inpandige garage met plaats voor minimum 2 wagens en een uitzonderlijke tuin.

Indeling:
Gelijkvloers:
U komt binnen via de riante centrale inkomhal. Links is er toegang tot de ruime woonkamer op keramisch parket, met vooraan een aangename zitruimte welke momenteel dienst doet als bibliotheek. Loopt u door dan komt u in de mooi uitgeruste leefkeuken, voorzien van alle comfort. De lichtkoepel zorgt voor natuurlijke lichtinval boven de eettafel. Aansluitend is er een praktische bergruimte. Via het schuifraam is er toegang tot de uitzonderlijk grote en zonovergoten tuin van 1200m², waar het zalig vertoeven is in alle rust en privacy. Verder vindt u nog een wasruimte, een gastentoilet en een ruime inpandige garage voor minimum 2 wagens.

Verdieping:
Via de trap in de inkomhal, komt u tot de verdieping. Voormalig bestond deze verdieping uit 2 appartementen, wat resulteert in grote leefruimtes. Hier zijn momenteel 6 slaapkamers te vinden van respectievelijk 26m² - 26m² - 17m² - 17m² - 9m² - 9m², alsook 2 verzorgde badkamers.

Kelder:
De woning beschikt over een grote kelder van 40m² met veel bergruimte en een kruipruimte . Documenten Bodemattest - bouwland Bodemattest - huis Indelingsplan EPC

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

173 kWh/m2

Pand Referentie

R9XI9BU4DH4G

1390 m2

315 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

24 Jun 2022€799.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig

Menu