Aarschotsesteenweg 475, 3012 Wilsele

Huis in Wilsele

€539.000

We stellen u graag voor om in het hart van Putkapel (Leuven) kennis te maken met deze ruime ééngezinswoning met leuke tuin.

Beneden kom je binnen via de vestiaire. Je treedt toe tot de aangename leefruimte en daarna kom je tot de volledig geïnstalleerde keuken en eetruimte, met zicht op en toegang tot het terras, de zwemvijver en de tuin. Achter de keuken is er een handige berging.

Op de 1e verdieping treffen we 3 grote slaapkamers, een badkamer en een berging. Op de volledig gerenoveerde 2e verdieping, grote 4e en 5e slaapkamers met bergruimtes en een 2e functionele badkamer.

De tuin werd kindvriendelijk aangelegd en is goed gesitueerd: zon en schaduw zijn beide de hele dag aanwezig, o.a. op het grote terras. Naast het huis bevindt zich een praktische fietsenberging.

Deze woning werd stevig gerenoveerd. Dankzij gevelwerken, nieuwe alu ramen + rolluiken, airco, een volledig nieuw dak, een krachtige zonnepaneelinstallatie met nog terugdraaiende teller,... scoort dit huis een uitstekend EPC en hoeft u als nieuwe eigenaar geen grote structurele werken te doen gezien deze allemaal recent zijn uitgevoerd.

Niet alleen zijn alle faciliteiten op wandelafstand bereikbaar (supermarkt, apotheker, krantenwinkel, kribbe, school,...), maar ook bent u bijzonder snel verbonden met de stadskern en eveneens met Brussel, Aarschot, Hasselt, Mechelen,...

Deze charmante woning is het bezoek absoluut waard! Neem contact op met Alexander via 0479 79 86 94.

Menu