Joseph Wateletlaan 22, 2160 Wommelgem

Huis Te Koop in Wommelgem

€1.295.000

Stijlvolle villa met grote raampartijen, veel lichtinval én maximale privacy + mogelijk te verkavelen grond van 2.174 m²
Riante, ruime en lichte villa met oa. buitenzwembad, te verkavelen grond van 2.174 m² alsook zeer rustig gelegen en met tandartsenpraktijk verhuurd voor 900€/mnd.
Zowel de woning als de praktijk beschikken over een aparte inkomhal.

VILLA:
Indeling gelijkvloers:
De schitterende inkomhal met indrukwekkende plafondhoogte vooraan en dus erg mooie lichtinval, voorzien van toilet en vestiaire, prachtige strakke trap, brengt ons links tot de woonvertrekken en rechts naar de praktijk.
De woonkamer bestaat uit verschillende delen waaronder een tv-hoek omringd door grote raampartijen en zicht op de strakke vijver en zeer mooi aangelegde tuin als verlengstuk van de woonkamer. De tuin is een heerlijkheid om in te vertoeven na een lange werkdag of tijdens de warme zomermaanden. Deze tv-hoek is af te sluiten met een grote schuifdeur. Een tussenruimte met bureau en een 2de zithoek met kamerbrede en dus heel sfeervolle open haard en via het grote raam toegang tot het terras met blauwe steen. Een 3de deel is de strakke eethoek met ook hier toegang tot een terras. Dit is het bankirai-terras welk tevens aansluit aan het mooie zwembad. De keuken, is een mooie moderne, witte keuken voorzien van alle toestellen. Ook de keuken is af te sluiten met een plafond-hoge-schuifdeur. Met aansluitend een volledig geëquipeerde bijkeuken, tevens te benutten als handige extra wasplaats met hier toegang tot zowel de zeer ruime kelder als de garage. Zeer praktische indeling met absoluut voldoende bergruimte.

Eerste verdieping:
Via de mooie strakke trap komen we boven tot een ruime overloop en vide. Hier komen we tot een 1e slaapkamer (momenteel fitnessruimte), de badkamer voorzien van douche, bad, toilet en lavabo. Een 2e kinderkamer met trap naar ruime mezzanine, alsook de masterbedroom. Deze beschikt over een dressing en ruime badkamer, tevens af te sluiten met een schuifdeur en beschikt over een hoekbad, een inloopdouche, een hangtoilet en een dubbele lavabo.
Deze master beschikt over een gigantisch terras op het platte dak om ook van boven te kunnen genieten van de oase van rust in een mooi geschikt groen kader.

Kelder verdieping:
Deze bestaat uit verschillende ruimtes, waaronder een opslag- en technische ruimte.

PRAKTIJK:
Sale and Leaseback (900 €/mnd)
Inkomhal voorzien van apart toilet, wachtzaal, kantoor met balie en 2 ruime kabinetten, in het midden gescheiden door een archiefruimte.

Bijzonderheden:
- Zeer hoogwaardige afwerking
- Vloerverwarming
- Zuid-West oriëntatie
- Zonnepanelen + thuisbatterij
- Indien je de praktijk zou verhuren voor € 900,-, is dit gelijk aan een aflossing van krediet tbv. € 170.000,- (20j vast)
- Rustige doodlopende en kindvriendelijke wijk
- Grote raampartijen, doch maximale privacy Documenten EK Indelingsplan Bodemattest Vastgoedinfo Plannen 1eV + inplanting Plannen GLVL

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

159 kWh/m2

Pand Referentie

45ZL9OHZSN6T

2174 m2

537 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

29 Jul 2022€1.295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu