Fortbaan 42, 2160 Wommelgem

Huis Te Koop in Wommelgem

€475.000

Woning met 4 slaapkamers en zuidgerichte tuin
Deze ruime, rustig gelegen woning te Wommelgem biedt zowel de rust van de stadsrand, als de gezellige drukte van de stad. Voor een dagje shoppen ben je in een klein halfuurtje zowel in het Wijnegem Shopping Center als centrum Antwerpen. Met de auto doe je er een kleine twintig minuten over. De fitness, restaurants en winkels zijn op wandelafstand bereikbaar. Verkies je wat meer rust? Dan hoef je enkel de straat over te steken om te gaan vertoeven in het park van Fort 2. Voor de golfers onder ons is de Ternesse Golf een kleine tien minuten fietsen.
We betreden de woning langs de ruime inkomhal, met gastentoilet. Op het gelijkvloers beschikt de woning over een ruime living, ruime geïnstalleerde keuken en een burearuimte. Achteraan is er een veranda die toegang geeft tot de mooie zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 2 slaapkamers, en een ruime badkamer met bad en douche. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers.
Er is tevens een ruime kelder, en een zolder.Naast de woning vinden we de oprit, met ruimte voor meerdere wagens, alsook een ruime garage.


Bijzonderheden:

+ rustige ligging

+ 4 slaapkamers

+ Zuidgerichte tuin

+ garage 
Wenst u een afspraak of bent u opzoek naar vastgoed te koop in Wommelgem? Neem dan zeker een kijkje op www.heylenvastgoed.be
Vg, Wg, Gvv, GvkrGmo en stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

428 kWh/m2

Pand Referentie

5ADD8JV6V3A8

361 m2

222 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Sep 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu