Luit. Karel Caluwaertsstraat 40, 2160 Wommelgem

Huis Te Koop in Wommelgem

€359.000

Leuke woning met grote tuin & 3 slaapkamers te Wommelgem!

Op deze centrale locatie in centrum Wommelgem, nabij winkels, openbaar vervoer en scholen bevindt zich deze mooie woning.

We betreden de woning via de inkomhal die ons meteen naar de ruime, gezellige leefruimte brengt. Deze staat rechtstreeks in verbinding met de open, volledig geïnstalleerde keuken achteraan. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en geniet van veel lichtinval. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot de leuke, lichtrijke veranda met tof zicht op de riante tuin met terras waar het optimaal genieten is tijdens een mooie herfstdag!
Verder treffen we op het gelijkvloers nog een technische bergruimte, ingebouwde kasten en een apart toilet.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal die uitgeeft op twee ruime slaapkamers (21,5m² / 15m²) en een volledig betegelde badkamer uitgerust met een toilet, een enkele lavabo en een ligbad met douchefunctie.

Vervolgens bevindt er zich nog een ruime zolder (25m²) die tot een derde slaapkamer kan worden omgevormd mits het plaatsen van een vast trap.

Tot slot geniet de woning nog van een ruim tuin- of werkhuis (24m²) achteraan in de tuin die uitgeeft op een zeer praktische servitudeweg, ideaal voor fietsen! Via deze weg bent u op een boogscheut van het centrum.
Deze weg komt uit op de parking over het gemeentehuis aan de Handboogstraat, de echte uitgang van deze weg komt uit naast de parking in de Smisstraat. Aan parkeergelegenheid geen gebrek!

Troeven:
+ Grote, zonnige tuin
+ Zolder (3de slaapkamer mogelijk)
+ Zonnepanelen & zonneboiler
+ Rolluiken
+ Servitudeweg
+ Parkeergelegenheid
+ Elektriciteit = conform
+ Centrale locatie in Wommelgem

Interesse in deze leuke woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€359.000Registratierechten (3%):€10.770Kadastraal inkomen:€701Raming Ereloon Notaris*:€2.511Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€372.906* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

671 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€701

Pand Referentie

RUIR7F2V1PZW

160 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu