Molenstraat 215, 9032 Wondelgem

Huis in Wondelgem

€349.000

Verkocht op eerste bezoekdag ...
Op een steenworp van Gent centrum én in een rustige straat vindt u deze ruime woning op een breed stuk grond en met een lichtrijke, grote tuin. Het begrip ‘stadstuin’ is hier een understatement. Een aangename inkomhal leidt u naar de volledige woning. Living en eetgelegenheid voelen aan als 1 geheel en zetten meteen een rustgevend thuisgevoel neer. Vanuit de eetplaats is de ingerichte keuken en het toilet toegankelijk. De grote veranda voorziet u van een oogstrelend uitzicht op de tuin. Vanuit de veranda is er tevens toegang tot de bijzonder grote garage , waarvan een groot deel dienst kan doen als extra berging.
Bovendien biedt een gemetst bijgebouw met een totale nuttige oppervlakte van 38 m2 heel wat mogelijkheid. Het bijgebouw staat in het verlengde van het hoofdgebouw.
Eénmaal buiten kan u zowel op het terras als in de bijzondere tuin ontstressen in de meest letterlijke zin van het woord!

Het eerste verdiep leidt u naar 2 grote slaapkamers van respectievelijk 13 en 15 m2, waarvan er 1 een badkamer heeft van nog eens 8,5 m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele lavabo.
Het tweede verdiep van bijna 40 m2 biedt de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren, eventueel zelfs met bijvoorbeeld een extra badkamer, hobbyruimte of berging.

We helpen u graag verder met een gedetailleerde rondleiding: floris@cornelis-partners.be of 09 247 15 53.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

372 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€909

Pand Referentie

HZFPT695F4E1

550 m2

180 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 May 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu