Morekstraat 214, 9032 Wondelgem

Huis in Wondelgem

€530.000

Deze zeer aangename bel-étage staat op een zonnig perceel van 424m² en ligt op een SUPER locatie in een gekende straat te Wondelgem ! Het pand werd in 2006 opgebouwd met oog voor detail en voorzien van alle comfort & voldoet vandaag aan de nodige normen ! Zowel binnen als buiten biedt het pand voldoende ruimte & is er totale afwerking tot in detail ! De EPC score van 124 kWh/m²/jaar is fenomenaal en biedt garanties naar de toekomst toe ! U krijgt hier een totaalplaatje wat in een nieuwbouwproject veel duurder is, deze woning is te koop aan 3% registratierechten (eerste en enige woning) !
Troeven:
- 200% INSTAPKLAAR;
- Centrale locatie te Gent/Wondelgem - vlotte bereikbaarheid;
- Zonnig perceel van 424m² met 2 gedeeltes: aangename groene tuin met lounge gedeelte EN ruim zonneterras (+zonneluifel) rechtstreeks verbonden met leefruimtes;
- Prachtige open keuken + moderne badkamer !;
- ZEER energiezuinig, totale isolatie; zonnepanelen, ventilatiesysteem, CV-ketel op aardgas, waterverzachter, HR-glas + deels elektrische rolluiken, regenwaterput,....
- 3 slaapkamers + ruime multifunctionele ruimte op het gelijkvloers(bureau, extra (4de slaapkamer, hobbyruimte, ruimte voor zelfstandige activiteit,..)
- Inpandige garage + 2 privatieve staanplaatsen vooraan
Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal, multifunctionele ruimte / bureauruimte, inpandige garage, wasplaats/berging en de mooi aangelegde tuin met lounge gedeelte en tuinberging !
1ste verdieping: apart toilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken en het aangenaam zonneterras met verbinding naar de achtertuin.
2de verdieping: 3 slaapkamers en de moderne badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.
BUITENKANS !
Meer info of bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

124 kWh/m2

Pand Referentie

ZGJOCHQMNZG2

424 m2

220 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Oct 2022€530.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu