Westergemstraat 94, 9032 Wondelgem

Huis Te Koop in Wondelgem

€395.000

De eigendom wordt aangeboden via de Pré-sale formule. Op zaterdag 17 december 2022 tussen 11 en 13 uur komt u de woning bezichtigen op afspraak en een bod uitbrengen. De vermelde prijs is een richtprijs. Voor meer info, contacteer de dossierverantwoordelijke.

Deze recente, instapklare woning is gelegen in Wondelgem, op fietsafstand van Gent centrum. Openbaar vervoer, invalswegen en winkels zijn vlakbij gelegen.

Bij binnenkomst valt het open en lichtrijke karakter onmiddellijk op. Er is een gastentoilet en een ruime berging. Verder is er een ingerichte keuken voorzien van alle toestellen en een open leefruimte. Op de eerste verdieping is er momenteel een open ruime, deze kan perfect ingericht worden als 3de slaapkamer. De eerste slaapkamer en ruime badkamer met ligbad en inloopdouche zijn ook aanwezig op dit verdiep.
Via de trap komen we op de bovenste verdieping uit. Hier is er een zalig grote ruimte aanwezig voorzien van een inloopdouche. Aansluitend is er een ruim zonneterras.

Indeling:
Inkomhal - gastentoilet - berging - leefruimte - keuken - terras - tuin - 2 slaapkamers - badkamer - ruime slaapkamer met inloopdouche - terras

Troeven:
- goed EPC
- fietsafstand van centrum Gent
- volledig instapklaar
- ruime, lichtrijke woning

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

101 kWh/m2

Pand Referentie

B-E5V7YI3WX3

145 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

29 Nov 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied, woongebied

Overstromingsgebied

nee

Menu