Pastorijstraat 21, 2323 Wortel

Huis Te Koop in Wortel

€465.000

Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers op perceel van ca. 1.183 m²
Deze ruime gezinswoning is gelegen op een boogscheut van de dorpskern van Wortel op een perceel van ca. 1.183 m². De wonign omvat een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, leefruimte, veranda, keuken, 5 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast nog een wasplaats, garage, kelder en ruime bergzolder.

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit de inkomhal. Hier vindt u een afzonderlijk gastentoilet en vestiaire. Van hieruit heeft u toegang tot de leefruimte op parket. Deze is opgedeeld in een gezellige zithoek vooraan en een ruime eetkamer achteraan. Vanuit de eetkamer heeft u ook toegang tot een royale, zonovergoten veranda. Aansluitend de eetkamer vindt u een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, dampkap, oven en microgolfoven. Langs de keuken vindt u een praktische berging en wasplaats. Deze staat op haar beurt in verbinding met een ruime garage voorzien van een automatische poort.

Verdieping:
Via de wenteltrap komt u op de verdieping. Vanop de nachthal heeft u toegang tot de vier kinderkamers alsook de masterbedroom. Deze staat rechtstreeks in verbinding met de badkamer, voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Ook de badkamer is te bereiken vanop de nachthal.

Kelder:
De woning beschikt tevens over een praktische kelder, ideaal om als opslag te gebruiken. U vindt hier ook een afzonderlijke technische ruimte waar de verwarmingstechnieken zijn geïnstalleerd.

Terras en tuin:
Buiten treft u een ruime, noordwest gerichte tuin. U geniet hier alle privacy!

Bijzonderheden:
* Ruime bewoonbare oppervlakte (238 m²)
* CV op gas
* Top ligging in rustige straat
* Vrijstaande woning op 1.183m²
* De woning wordt momenteel verhuurd Documenten Indelingsplan Informatieplicht Kadastraal plan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

443 kWh/m2

Pand Referentie

J8S0GH-ZJV9M

1183 m2

238 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€465.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu