Venstraat 33, 2990 Wuustwezel

Huis Te Koop in Wuustwezel

€450.000

Deze te renoveren woning/bouwgrond vinden we terug op een absolute topligging, dichtbij het centrum van Gooreind. Ze is gelegen aan een autoluwe weg te midden van groen, maar toch op korte afstand van een gewestweg, Bredabaan. Dit eigendom combineert rustig wonen met mobiliteit en een mooi perceel van 2.261m².
Afbraak en heropbouw van een woning voorwaardelijk aan 6% BTW is mogelijk. Indien u de woning ingrijpend energetisch wenst te renoveren of vernieuwbouwen, kan u aankopen aan 1% registratierechten. Mogelijkheid tot aanvraag nieuwe invulling van dit prachtige stuk grond biedt ook een kans.

Indeling:
Gelijkvloers
Via de veranda achteraan komt u terecht in een hal met toegang tot een apart toilet, badkamer met douchecabine en ruime berging. De gesloten keuken geeft toegang naar de leefruimte met houthaard en de kelder. Tevens is er een slaapkamer op het gelijkvloers.
Verdieping.
De verdieping biedt toegang naar drie slaapkamers, aparte keuken en extra badkamer.

Tuin:
De zuidwestelijke tuin baadt in het zonlicht en biedt vele mogelijkheden voor het creëren van een eigen, heerlijke groene buitenruimte. Losstaande garage en bijgebouwen in de achtertuin, dienende voor opslag, het stallen van fietsen en gereedschap of om te klussen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

615 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€956

Pand Referentie

S319X1AL9LNV

2261 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€450.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu