Bredabaan 142, 2990 Wuustwezel

Huis Te Koop in Wuustwezel

€749.000

Verrassend ruime energiezuinige villa en een apart gastenverblijf, kangoeroewoning,... met tot 8 slaapkamers, op een perceel van 1263 m²


Locatie:
Deze energiezuinige villa is gelegen buiten het centrum van Wuustwezel. Alle faciliteiten liggen in de omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende dorpen, de grens met Nederland en de oprit naar de E19 vlot te bereiken.
Omschrijving:
We betreden deze woning via een ruime inkomhal (met gastentoilet) op tegels, dewelke toegang biedt tot de leefruimte, keuken en bijkeuken en een gang met toegang tot de overige ruimtes. De leefruimte is ruim, bestaat uit een eethoek en zithoek en geniet van een knappe lichtinval door de vele raampartijen. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van een haard. Via de leefruimte hebben we toegang tot de keuken, deze is voorzien van meerdere toestellen oa. 3 ovens, warmhoudlade, vaatwasser, grote koelkast en een gasvuur. Aansluitend is er de bijkeuken met toegang tot een riant terras.
Via de gang bereiken we de eerste badkamer (met douche, wastafel en toilet), 2 ruime slaapkamers en de hoofdslaapkamer met een royale dressing.
Met de trap bereiken we de riante nachthal (20m²) op de eerste verdieping. Deze biedt toegang tot drie ruime slaapkamers (28m², 15m² en 14m²), een tweede badkamer en een praktische berging. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een douche, wastafel, toilet en handdoekradiator.
Het bijgebouw bestaat uit een volledig aparte woning met een gelijkvloerse slaapkamer, ingerichte keuken en badkamer. Op de verdieping is er een extra slaapkamer/extra ruimte. Deze afzonderlijke woning biedt tal van mogelijkheden omdat ze voor meerdere doeleinden inzetbaar is. 
Dit geheel staat op een ruim omheind perceel van 1263 m², gelegen in woongebied met landelijk karakter en in agrarisch gebied.
Kortom: een uitzonderlijk ruime villa met een groot bijgebouw met veel potentieel.
Extra:- Uitzonderlijk laag EPC: (103 kWh/m² (jaar))!!!
-Elektriciteit is conform
-Alarmsysteem
-Apart gebouw met veel ruimte voor bv. co-housing, zelfstandige activiteit, B&B,...
-Zonnepanelen, kostprijs bijna 40.000 euro. (34 stuks, installatie september 2022 inclusief thuisbatterijen met een totale capaciteit van 20 kW)
-Zongerichte tuin met aangelegde terrassen

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

103 kWh/m2

Pand Referentie

X6P3K-C6CTDU

1263 m2

450 m2

8 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

30 Sep 2022€749.000

09 Sep 2022€799.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu