Prestige eigendom te koop in ZANDHOVEN , 2240 Zandhoven

Huis Te Koop in Zandhoven

€2.975.000

Unieke eigendom op prachtig perceel van ca.2,7ha vlakbij het centrum van Zandhoven

Gelegen in de charmante gemeente Zandhoven vinden we dit uniek eigendom dat dateert uit 1812. Zandhoven ligt op ongeveer 20km. ten oosten van Antwerpen. Met de centrale ligging tussen de E34 en de E313 geniet de gemeente van een uitstekende bereikbaarheid. Deze landelijke en groene gemeente beschikt over een ruim netwerk van wandel- en fietsroutes. Kortom een uniek pand in uitstekende staat op een prachtige locatie.

Deze 19de eeuwse herenwoning is bereikbaar via een brede oprijlaan. De voortuin bestaat uit een natuurlijk bos waardoor de woning wat afgesloten ligt van de straatkant. Links en rechts van het pand zijn 2 carports voorzien waar ruim plaats is voor 6 wagens. De achterliggende tuin met prachtige zwemvijver is Frans geïnspireerd en bestaat uit grote grasvelden, strakke hagen en rechte paadjes. Een uniek gegeven waar rust en groen centraal staan.

Het herenhuis betreden we via een centrale inkomhal waar de klassieke stijl en het authentieke interieur bewaard werd. Dit werd doorgetrokken in gans de woning wat dit gegeven des te charmanter maakt. Links van de inkomhal is er een ruime ontvangstruimte en aan de rechterzijde een prachtige bibliotheek. Vanuit de ruime leefruimte met aansluitend de volledig ingerichte landelijke keuken hebben we een prachtig uitzicht op de grote zwemvijver en zijn groene omgeving. Achter de keuken vinden we een gezellige bar die ook overloopt van authenticiteit en gezelligheid. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een overvloed aan berging en nog een ontspanningsruimte.

Op de eerste verdieping zijn vijf ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een ensuite badkamer met ligbad en dubbele lavabo met een uniek uitzicht op de tuin. Verder vinden we boven nog een dressing, een tweede badkamer en een apart toilet. De zolder geeft nog mogelijkheid tot uitbreiding.

Uitstekend pand om wonen en werken te combineren op een uniek perceel in het Centrum van Zandhoven

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

638 kWh/m2

Pand Referentie

F7UYSX8M2OEB

27000 m2

528 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jul 2022€2.975.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu