Zavelstraat 1, 2242 Zandhoven

Huis Te Koop in Zandhoven

€599.000

Heel charmante luxueus gerenoveerde woning gelegen in een autoluwe straat in een rustige woonwijk met achter de hoek een mooi groen speelplein met speeltuin, basketbalveld en voetbalveld. De woning is rustig gelegen op wandelafstand van het centrum van Pulderbos. De oprit/afrit A13 (Luik) en A21(Turnhout Eindhoven) zijn vlot bereikbaar.

De woning heeft een mooie lichte open leefruimte met openhaard , hyper modern uitgeruste keuken met werkblad en keukentafel van carrara composiet. De bijkeuken is naast de keuken voorzien. De ruime woonruimte heeft achteraan grote schuiframen en geeft uit op het terras en de aangelegde tuin. In het bijgebouw is er een garage met electrische poort, een mooi overdekt terras en een tuinhuis deze zijn allen voorzien van verlichting en stopcontacten om bv vuurtjes, muziekboxen, bbq etc. aan te sluiten.

Op de benedenverdieping zijn er 2 ruime lichte slaapkamers met grote ramen, alsook een apart toilet, de technische ruimte en een mooie moderne badkamer met ligbad en dubbele wastafel.

Boven is er een open ruimte voor een bureau of zithoek, een ruime badkamer met toilet, regendouche en een dubbele wastafel.
De zeer ruime masterbedroom met mogelijkheid tot dressing ligt boven naast de badkamer..
Alle ramen in de woning zijn voorzien van 3 dubbel glas, het dak is extra geïsoleerd.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

H-O-11CPYTDK

561 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€599.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu