Torhoutsesteenweg 435, 8210 Zedelgem

Huis in Zedelgem

€319.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een toplocatie te Zedelgem, nabij diverse invalswegen, is deze gezellig gezinswoning gehuisvest. Deze woning werd ingeplant op een mooi perceel van ca. 366 m².

Een korte rondleiding: De gelijkvloerse verdieping omvat een uiterst gezellige woonkamer, ingedeeld in een zit- en eethoek. Aansluitend bevindt zich de open ingerichte keuken (2018), voorzien van een SMEG-fornuis, SMEG-dampkap, koelkast, diepvries, vaatwas, spoelbak + ingemaakte kasten. Nabij de keuken treffen we een praktische kelderruimte aan. Tevens beschikt het gelijkvloers over een ruime badkamer (dubbel lavabomeubel, toilet en douche) + extra apart toilet.

De eerste verdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers. Via een valtrap in de hall begeven we ons naar het ruime zolderverdiep.
Een grote troef van deze woning betreft de 3 garages waarvan 1 werd ingericht als berging/wasruimte.

Tot slot beschikt deze woning over een gezellig aangrenzend terras aan de leefruimte én een zonnige, achterliggende (niet-aangrenzende) tuin met tuinberging en patio, waar het aangenaam vertoeven is.

Bouwtechnisch: Vernieuwd dak, dakisolatie, zonnepanelen met terugdraaiende teller, PVC-ramen met dubbele beglazing + rolluiken, CV op aardgas, …

Kortom een schitterende gezinswoning. Zeker een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

435 kWh/m2

Pand Referentie

LT9FV4XN0QWO

366 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu