Patrijzenhoek 19, 8210 Zedelgem

Huis Te Koop in Zedelgem

€398.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een zeer gunstige ligging te Zedelgem, op een boogscheut van het centrum en diverse invalswegen, resideert deze gelijkvloerse gezinswoning. Het betreft een eigendom ingeplant op een mooi en zonnig perceel van ca. 587 m².

We treden de woning binnen via de inkomhall. Via de inkom, bereiken we vervolgens de ruime en lichtrijke woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek met pelletkachel en een eetplaats. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de ingerichte keuken (oven, koelkast, vaatwas, dampkap, kookplaat en ingemaakte kasten) met éethoek.

Via de centrale gang bereiken we drie ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer (dubbel lavabomeubel, inloopdouche en toilet). Een vaste trap in de centrale gang biedt tevens toegang tot het zolderverdiep, hetwelk de mogelijkheid biedt tot het inrichten van meerdere (slaap)kamers.

Tot slot beschikt deze eigendom over een inpandige garage, een apart toilet en een opbergruimte/wasplaats.

Bouwtechnisch: houten ramen met dubbele beglazing, dakisolatie, 2 regenwaterputten (5000l en 6000l), recent vernieuwde boiler, vernieuwde dakgoten, …
De prachtige zonnige tuin en tuinberging maken het plaatje compleet!

Deze woning is zeker uw bezoek waard! Perfecte gezinswoning!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

5Q37XWEB5ZEA

587 m2

170 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€398.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)

Overstromingsgebied

Nee

Menu