Oude Kouterdreef 15, 9240 Zele

Huis Te Koop in Zele

€235.000

Op zoek naar een instapklare woning in Centrum Zele? Bezoek dan zeker eens deze woning.

De woning is gelegen vlakblij de Kouter, met verscheidene winkels en scholen dichtbij. In 2019 is deze woning onder handen genomen met een nieuwe keuken, badkamer, gasleiding, omheinde tuin en geïsoleerd dak als resultaat. Ook de elektriciteit is volledig conform de huidige normen.

De indeling: Via de inkomhal, met recentelijk vernieuwde inkomdeur, kom je in de open leefruimte met zithoek, eetkamer en keuken. Dit wordt verwarmd met een gaskachel (gekeurd in 2020). Achter de keuken bevindt zich de badkamer met douche. Via een lichtrijke veranda kom je in de tuin. De tuin is ook bereikbaar via een hekje aan de rechterkant van de woning. In de tuin bevindt zich ook nog een berging. Op de eerste verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers.

Interesse in deze woning? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen.

Informatie:
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.
Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023
Fijne tuin met ingangspoortje aan de zijkant van de woning
Lichtrijke woning
Vernieuwde badkamer en keuken

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

491 kWh/m2

Pand Referentie

P77U9M2TRTYE

105 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu