Wachtebekestraat 3, 9060 Zelzate

Huis Te Koop in Zelzate

€230.000

Bent u op zoek naar een goed onderhouden en instapklare woning in het centrum van Zelzate? Met Era Ryckaert Zo gevonden!
Deze woning heeft heel wat troeven: Instapklaar, vlakbij de grote markt van Zelzate, winkels, scholen en invalswegen. Bovendien is deze woning heel ruim. Ideaal als starterswoning of voor een gezin met kinderen!
Via de inkomhal kom je in de ruime woonkamer en eetkamer terecht. Aansluitend kan je doorlopen naar de keuken die voorzien is van alle toestellen en comfort. De keuken geeft je ook toegang tot de ruime koer met terras waar je heerlijk op kan vertoeven.
De drie grote slaapkamers bevinden zich op de eerste en de tweede verdieping. Op de eerste verdieping heb je ook de badkamer met dubbele wastafel, bad met regendouche en toilet. Aansluitend op de badkamer heb je een ruime berging voor bijvoorbeeld de wasmachine en de droogkast.
Troeven: Ruime instapklare woning Vlakbij het centrum van Zelzate, winkels, scholen en invalswegen Drie ruime slaapkamers en badkamer Ideale starterswoning
Ben je benieuwd naar deze woning en wens je van dit huis jouw thuis te maken? Vraag dan snel je bezoek aan via de makelaar!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

U8KDYFN89W26

123 m2

184 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€230.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu