Leegstraat 7, 9060 Zelzate

Huis Te Koop in Zelzate

€330.000

Deze toffe woning is gelegen nabij het centrum van Zelzate; scholen, winkels en openbaar vervoer zijn bereikbaar op wandelafstand!
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een aangename leefruimte met zicht op de tuin, een geïnstalleerde keuken met eetplaats en een kelder. Verder vinden we de badkamer met extra ruim ligbad, alsook een verzorgd lavabomeubel en een apart toilet. Aangrenzend is de wasplaats gelegen alsook een extra berging. Ontspannen kan in de extra (polyvalente) ruimtes/hobbyruimtes!
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, alsook een kinderkamer/bureauruimte en dressing/bureauruimte.
Via een vaste trap is de ruime zolder te bereiken die momenteel dienst doet als bergruimte, maar vroeger gebruikt werd als 2 extra slaapkamers.
Achteraan de woning is een overdekt terras gelegen, alsook een zonneterras en ruime, doch rustige en afgesloten tuin, waar van alle rust kan genoten worden, en tevens bereikbaar is via de oprit.

EPC 401/label E (er kan een renovatieplicht gelden). 219m2 bruikbare vloeroppervlakte volgens het EPC attest. Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, woongebied, geen voorkooprecht. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

401 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€711

Pand Referentie

48SXW069XUO7

220 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€330.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu