Dekkenstraat 20, 3800 Zepperen

Huis Te Koop in Zepperen

€359.000

GEBOUW BESTAANDE UIT HANDELSGELIJKVLOERS/KANTOOR + PARKING EN APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, GROOT TERRAS EN PRIVÉTUIN OP 8A75CA TE SINT-TRUIDEN (ZEPPEREN)

Pal in het centrum van Zepperen vinden we dit voormalig bankkantoor (219m2) met bovenliggend duplexappartement (193m2) terug. De ligging is gunstig te noemen dankzij de snelle verbinding tussen Sint-Truiden en Hasselt via de N80.

Dit gebouw met een overvloed aan parking dateert uit 1980 en straalt de sfeer en architectuur van die periode ook uit.
De benedenverdieping werd ingericht naar de noden van het voormalige bankkantoor. De gemeenschap bestaat uit een ruime inkomhal en een stookplaats. Het kantoor zelf bestaat uit een inkomhal, een wachtruimte + werkruimte met balie, 3 kantoorruimtes, een kluizenzaal, een sas, twee toiletten, een archiefruimte en een aparte kookruimte. De ruimtes zijn telkens voorzien van internet en airconditioning.
Parking is er voor meerdere wagens voorzien vooraan het gebouw.

Het ruime duplexappartement is toegankelijk via de algemene inkomhal en bevindt zich, bereikbaar via de trap, op de eerste verdieping.
het appartement bestaat uit een inkomhal, een leefruimte met gezellige open haard met aansluitend de keuken en aparte eetruimte. De leefruimte geeft toegang tot een enorm terras van 47 m2 (achteraan het gebouw) en een 2 kleinere terrassen (vooraan het gebouw). Een berging met wasvoorziening, een toilet, een badkamer met ligbad, een nachthal en drie slaapkamers maken de indeling compleet.

Dit duplexappartement geeft bovendien uit, via een externe trap, op een leuke tuin.
Wie wonen en werken wil combineren of wie een meer dan rendabele investering / opbrengsteigendom zoekt, is hier aan het juiste adres?

Interesse? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

367 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.412

Pand Referentie

72I8KWN8RHY6

193 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu