Leeuwstraat 59, 9800 Zeveren

Huis Te Koop in Zeveren

€1.150.000

Bij het opengaan van de poort voelt u meteen al de charme en authenticiteit die deze uitzonderlijke eigendom uitademt. De rustige ligging in Zeveren (Deinze), maar tegelijkertijd niet ver van het centrum met buurtwinkels en gezellige restaurants, is een absolute troef voor wie wenst te genieten van fietsroutes en aangename wandelingen in de natuur. Ook op uw eigen domein is het heerlijk vertoeven, met mooi zonnig terras, vijver en een weide met paardenstal voor de paardenliefhebbers.
Deze totaal gerenoveerde parel heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 581 m² en is gelegen op een perceel van 1,2 ha.
U betreedt de woning via de imposante inkomhal, voorzien van gastentoilet en vestiaire. Centraal treft u de lichtrijke woonkamer afgewerkt met eiken balken , waar het gezellig vertoeven is. Verder geniet deze ruimte van een prachtig zicht naar buiten over de weilanden. Open keuken voorzien van alle toestellen. Aparte wasplaats.
De gelijkvloerse verdieping biedt plaats voor een grote bureauruimte, bergruimte alsook dubbele garage met geautomatiseerde poorten. Op de eerste verdieping zijn er 4 grote slaapkamers en 2 badkamers. Op de 2de verdieping is er één grote polyvalente ruimte die nog verder kan ingericht of opgedeeld worden.
Verder beschikt deze eigendom over een handig bijgebouw, dat kan dienen als conciërge woning, poolhouse, bureauruimte, …
Dit pand wordt verkocht met een startprijs van 1.150.000 EURO.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

190 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.886

Pand Referentie

6JDPDZNK2ZZZ

12181 m2

581 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€1.150.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woon­gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu