Kapellenhoflaan 45, 2980 Zoersel

Huis in Zoersel

€1.345.000

Statige villa  met prachtig zwembad gelegen in een rustige residentiële wijk op de grens Schilde/Zoersel.

INDELING
Royale inkomhal op natuurstenen vloer met vestiaire, gastentoilet en trap in carrara marmer en smeedijzen balustrade.
L-vormige leefruimte (ca. 72m²) op massieve parket voorzien van open haard en grote glaspartijen die zorgen voor veel lichtinval en een mooi zicht op de tuin. Aansluitend is er een aparte bureauruimte (TV- of speelkamer) op massieve parket. die tevens rechstreeks toegang heeft tot de inkomhal. Via dubbele openslaande deuren is er toegang tot de keuken (ca. 25m²) op blauwe hardsteen die nog volledig wordt geschilderd en voorzien van een nieuw eiland en nieuwe toestellen. Aangrenzend is er nog een handige bijkeuken/wasplaats en toegang tot de dubbele inpandige garage (ca. 38m²) met automatische poort.

VERDIEPING
Ruime overloop op massieve eiken parket. Mastersuite met inloopdressing (ca. 11m²), hoofdslaapkamer (ca. 20m²) op massieve parket en badkamer op carrara marmer, voorzien van ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet.
Drie ruime slaapkamers (ca. 20m², 22m² en 51m²) op massieve parket. Tweede badkamer (ca. 16m²) voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Aparte wasplaats.

TWEEDE VERDIEPING
Volwaardige tweede verdieping met ruime overloop en twee gigantische (slaap)kamers (beiden ca. 47m²) alles op massieve parket. Via één van de kamers is er nog toegang tot een mogelijk derde badkamer (ca. 18m²) waar leidingen reeds voorzien zijn.

TUIN
Oprit met automatische toegangspoort. Achtertuin met zonnige natuurstenen terrassen en een magnifiek overloopzwembad in mozaiëk met nieuw solardek. Het bijgebouw/poolhouse achteraan met nieuwe rieten dak en deels overdekt terras, wordt nog volledig opgeschilderd.

ALGEMEEN
CV op gas (convectoren en radiatoren), houten ramen met HR-beglazing, alarm, massieve eiken parket, massieve eiken binnendeuren, natuurstenen vloeren, ingemaakte kasten, deels vernieuwde elektriciteit met domotica, automatische toegangspoort met videofoon, buitenverlichting/grondspots, volledig opgeschilderd,...

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

161 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€3.412

Pand Referentie

FVK1-1YHZE5N

2590 m2

550 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Jun 2022€1.345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu