Sint-Antoniusbaan 95, 2980 Zoersel

Huis Te Koop in Zoersel

€849.000

Karaktervolle villa door groen omgeven op een riant perceel en een prachtige afwerking.

We houden halt aan dit mooi perceel van maar liefst 2.338m². Hierop werd deze prachtige gezinswoning in 2006 neergezet en staat er sindsdien te pronken in een bosrijke omgeving met maximale privacy. De woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van 385m².

Samen betreden we de woning waar we rechts van de inkomhal al meteen een bureauruimte van terugvinden. Perfect als je een zelfstandige beroep hebt en je werk en privé gescheiden wil houden. Links hiervan komen we in de knappe woonkamer. Deze lichtrijke en praktische leefkamer bestaat uit een rustgevende zithoek en een gezellige eetkamer.

De zeer ruime open keuken is aangrenzend aan de woonkamer en zo vormt het samen een bijzonder mooi geheel met een open gevoel. De keuken is bovendien uitgerust met ingebouwde toestellen. Net zoals de voorgaande ruimte is ook deze enorm lichtrijk en heb je een prachtig uitzicht op de tuin.

De badkamer en wasplaats zijn eveneens op het gelijkvloers gelegen. Handig, ruim en beschikt over een inloopdouche en een wastafel.

De woning telt op de bovenverdieping drie zeer ruime slaapkamers, de gang en overloop genieten van inbouwkasten en op deze etage is de tweede badkamer. Deze is uitgerust met een groot ligbad, douche en een wastafel.
De master bedroom is ook voorzien van een dressing met maatkasten. Slaapkamers twee en drie hebben een identieke grootte. Wens je nog een vierde kamer? Dan heb je de mogelijkheid om de polyvalente zolder op de 2de verdieping om te toveren tot extra slaapkamer.

Deze zeer knappe woning komt met een goed georiënteerde tuin met vijverpartij en tuinhuis. Daarenboven is deze volledig omheind en is er een elektrisch bediende poort om de wagen in de inpandige garage te parkeren.

De ligging van deze exceptionele woning is uitstekend. Binnen een straal van 2 kilometer vind je alle dagelijkse faciliteiten zoals een supermarkt, bank en restaurantjes terug. Ook scholen en snelwegen bevinden zich binnen diezelfde straal.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

143 kWh/m2

Pand Referentie

BXJ21HP1SIGG

2.338,00 m2

385,00 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€849.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Parkgebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu