Hofeinde 13, 2980 Zoersel

Huis Te Koop in Zoersel

€1.195.000

Deze ruime villa met voorgevel van 32m breed onder moderne architectuur werd hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail en voorziet in alle hedendaagse luxe en comfort.
Gelegen nabij het park van Halle in een groene residentiële omgeving met doodlopende straten, rust is een zekerheid!

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met gastentoilet, toegang tot het bureel en de leefruimte. Bij binnenkomst heeft u een doorkijk middels een glazen deur naar de leefruimte en achterliggende tuin. De leefruimte bestaat uit een gezellige salon of zitkamer, een centrale eetkamer en hoogwaardig afgewerkte leefkeuken met werkeiland en ontbijthoek voor zitkrukken. Vanuit de keuken ook toegang tot het grote overdekte terras (+30 m²) middels een schuifraam. Vanuit de leefkeuken ook toegang tot de grote bijkeuken met zij-inkom en aansluitende technische ruimte.
Aan de andere zijde van de villa bevindt zich een slaapkamer met privatieve badkamer. Deze ruimte met panoramisch zicht op de tuin kan ook worden aangewend als bureel of ... praktijkruimte.

Verdieping
De centrale nachthal geeft toegang tot drie ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo, een nachttoilet en een grote vierde slaapkamer met aansluitende dressingkamer.

Tuin en buitenruimtes
De tuin met hoge beukenbomen werd mooi aangelegd en biedt ruime terrassen waaronder het eerder genoemde overdekte terras. Aan de voorzijde van de villa zijn voldoende parkeerplaatsen voor gasten, aan de achterzijde bereikt u middels een schuifpoort de oprit met dubbele parkeerplaats (aansluitingen laadpaal voorzien) en tuinberging.

Bijzonderheden
Deze villa werd gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium ramen, deuren en schuiframen voorzien van zonnewerend glas waar nodig, gevelafwerking deels in afrormosia etc. Op technisch vlak is de woning voorzien van een geothermische warmtepomp welke met vloerverwarming én koeling het gehele jaar comfort biedt. Tevens is er een ventilatiesysteem D met CO2 meters en een alarminstallatie aanwezig alsook is er een domoticasysteem geïnstalleerd en is alle verlichting uitgevoerd in LED. Let op: verkoop nieuwbouw deels onder BTW stelsel en deels registratierechten.

Energiezuinig
Dankzij de gebruikte materialen en bouwsystematiek behaalt deze villa een E-peil van minder dan 20 en geniet zodoende van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar, en nog belangrijker, de energiekosten voor dit eigendom zullen bijzonder laag zijn! Lees meer Verberg

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

36 kWh/m2

Pand Referentie

6HFOXN2L5PJS

1842 m2

320 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

29 Dec 2022€1.195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

n/a

Menu