Mommestraat 77, 3550 Zolder

Huis Te Koop in Zolder

€320.000

In Zolder vind je deze mooie, ruime open bebouwing met tuin! De woning ligt op een perceel van ruim 10are en kijkt uit op een zee van groen! Weiden, bomen en hertjes tot aan uw tuin! Gewoonweg prachtig!

Indien u opzoek bent naar een vrijstaande woning op een TOPLOCATIE en ook een grote tuin voor u belangrijk is, dan is dit de woning die u zoekt! De woning is gelegen in het rustige Zolder op een steenworp van alle faciliteiten.
We komen de woning binnen via de inkomhal. Deze brengt je verder tot in de leefruimte. Naast de leefruimte bevindt zich keuken. Deze geeft uit op het terras en de tuin met spectaculair zicht!
De badkamer werd voorzien van een inloopdouche en reeds volledig gerenoveerd. Het gastentoilet bevindt zich apart en werd ook gerenoveerd. De woning heeft ruime 3 slaapkamers met ook de mogelijkheid tot nog 2 a 3 extra op de zolderverdieping moest dit voor u noodzakelijk zijn. Uitbreiding is gemakkelijker te realiseren door de vaste trap naar boven.
Gaan we naar buiten word je verrast door de tuin met uitzicht op de mooie natuur. Eén van de grote troeven van deze woonst! Kom tot rust in de oase van groen! De woning ligt op een toplocatie. Het openbaar vervoer ligt op enkele minuten ( bus en trein) en ook vindt u winkels en scholen in de onmiddellijke omgeving. Er zijn ook twee garages en tuinbergingen.

De grootte van dit perceel en de woning die veel mogelijkheden biedt zorgen samen voor een buitengewone kans! Wees er dus als eerste bij en maak snel een afspraak op het nummer 011/220.750

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

6SD72250SLIT

0 m2

258 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Dec 2022€320.000

Menu