Boomsteeg 4-bus-A, 3520 Zonhoven

Huis Te Koop in Zonhoven

€615.000

LUXE VILLA MET KANTOORRUIMTE
Deze uiterst hoog afgewerkte woning (HOB) bevindt zich in een mooie rustige straat in Zonhoven. De woning met 225m² bewoonbare oppervlakte, heeft een ruim kantoorgedeelte en is voorzien van alle hedendaags comfort. Het kantoorgedeelte kan ook een functie krijgen van speelkamer of bureau. De woning en het kantoorgedeelte kunnen betreden worden langs de voorkant van de woning , de privé ingang bevindt zich achter de automatisch poort aan de zijkant van de woning.

De volledig hyper uitgeruste keuken is een echte ruime leefkeuken en heeft een mooi zicht op de tuin door het grote schuifraam. De knusse living, voorzien van een gashaard, bevindt op de 1ste tussenverdieping en heeft ook zicht op de keuken. De slaapkamers bevinden zich op de 1ste en 2de verdieping. De masterbedroom heeft ingemaakte kasten voorzien van ledverlichting. De tweede en derde slaapkamer bevinden zich onder dak, door de hoogte zijn deze ook zeer ruim. Er is een mooie ruime badkamer met douche, dubbele lavabo, en bad. Tevens een extra badkamer op de 2de verdieping. De trappen tussen verdiepingen zijn voorzien van ledverlichting. Er zijn 2 WC' s (volledig automatisch) in de woning. Ruime kelder met zeer uitgebreide technische voorzieningen (domotica, alarmvoorzieningen, ... ).

In de tuin is er een gemetste tuinberging. Deze berging en de scheidingsmuur met de buren werd bekleed met hout. Mooi terras met terrasverwarming aanwezig.

U wenst in alle luxe en comfort te wonen in Zonhoven? Dan is deze woning een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

95.6 kWh/m2

Pand Referentie

GUXINZ7AM-NP

350 m2

225 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€615.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu