Tweekerkenstraat 92, 9620 Zottegem

Huis Te Koop in Zottegem

€329.000

*** VERKOCHT *** Deze zeer goed onderhouden open bebouwing aan de rand van de stad Zottegem heeft heel wat te bieden. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, een ruime woonkamer met ingebouwde houtkachel en een aparte keuken met toestellen (koelkast, fornuis, oven, damkap, spoeltafel). De korte trap leidt naar de opkamers (voutekamers): 4 slaapkamers (2 grote en 2 kleinere), een badkamer (bad/douche, dubbele lavabo en toilet) en een nachthal met bergkast die eveneens toegang tot de zolderruimte verleent. Twee korte trappen brengen ons naar de souterrain. Deze kelderverdieping zit half boven het maaiveld. Daardoor krijgen de kamers natuurlijk licht en kunnen ze worden verlucht. De souterrain omvat net zoals de verdieping 4 kamers, en bovendien een stookplaats, een toilet en een berging.
Zowel voor- als achteraan bevindt zich een zonovergoten tuin. Achteraan de woning kan er worden genoten op het ruime terras met zicht op de fraaie tuin. Zowel links als rechts van de woning is er een oprit, de rechtse geeft toegang tot de zeer ruime garage.
TROEVEN: goed onderhouden woning, open bebouwing, goede ligging, 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met bureau, na opfrissing kunnen kamers souterrain eveneens als slaapkamers, hobbyruimte,... worden gebruikt. Andere troeven van de woning zijn uiteraard nog de grote garage, de tuin en het terras!
Kortom, een goed gelegen, goed onderhouden woning met heel veel potentieel!
Voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen, gelieve contact op te nemen via 09/279.38.10 of via e-mail info@optimumvastgoed.be .

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

459 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€944

Pand Referentie

EIH02MZ9-R6Y

989 m2

185 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Jun 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu