Meire 25, 9620 Zottegem

Huis in Zottegem

€199.000

Goed gelegen nabij het centrum met winkels, scholen, openbaar vervoer,... en een goede verbinding tot grotere wegen en E40, vinden we deze knusse woning. De woning werd in 2021 gerenoveerd en is ideaal voor starters! Ook als opbrengsteigendom komt deze woning zeker in aanmerking.

Het gelijkvloers omvat een aangename leefruimte van 30m² met open geïnstalleerde keuken met aperitieftoog die uitgeeft op het tuintje met terras. Nog op het GVL vinden we een apart gastentoilet en traphal. De moderne tegelvloer maakt het geheel heel aantrekkelijk.

Op de 1ste VD treffen we 2 slaapkamers (9m² en 10,5m²) en een badkamer met bad/douche, enkele lavabo, toilet en plaats voor wasmachine en droogkast. De vloerbekleding op de kamers en badkamer is een laminaatparket. Met een vaste trap kom je tot de zolderverdieping. Deze is ingericht als 3de slaapkamer, is zeer ruim (20m²) en is voorzien van een dakraam.

De woning wordt goed onderhouden en is voorzien van centrale verwarming op aardgas. Het dak is geïsoleerd en de elektrische installatie is conform.

In de achterliggende straat (Ledebergstraat) bevindt zich een ruime bewonersparking.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze leuke starterswoning/opbrengsteigendom? Bel dan naar 053 89 99 66 voor het maken van een afspraak. Mailen kan ook naar info@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

271 kWh/m2

Pand Referentie

GMKDM8M8LQT5

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

29 Jun 2022€199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu