9620 Zottegem

Huis Te Koop in Zottegem

€330.000

Te Zottegem, een gemeente in de Vlaamse Ardennen, vindt u deze landelijk gelegen woonst. Ondanks haar landelijke ligging is het stadscentrum, met bijhorende handelszaken en voorzieningen, bereikbaar per fiets. Tevens is het eigendom ook per wagen zeer vlot bereikbaar via de N8 en de N42.

De karakteristieke woonst is gelegen op het hoogste punt van de heuvel met achteraan en aan de linkerkant agrarisch gebied. Hierdoor biedt het prachtige vergezichten over de aanpalende akkerlanden, een uitzicht die blijvend is.
De eigendom omvat een karakteristieke woonst, 2 bijgebouwen én een garage gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van 4.320m2.

De woning omvat op het gelijkvloers een centraal gelegen trap met daarrond de leefruimtes en de keuken. De 1ste verdieping zorgt voor 3 ruime slaapkamers, 1 kleinere kamer en de badkamer. Tevens is er kelder en een ruime zolder aanwezig met reeds een vaste trap.

De huidige woning mag gesloopt en hergepositioneerd worden.

Het is dus uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eigendom/bouwgrond in het groen of mensen die graag dieren aan huis wensen te houden.

Klinkt dit als het pand waarnaar U op zoek bent? Aarzel niet en contacteer ons gerust voor meer informatie via 0489 026 027 of jolien@immofluisteraar.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

863 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€607

Pand Referentie

TIA0KKPACLYH

4.320 m2

186 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€330.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu