Europaweg 283, 9620 Zottegem

Huis Te Koop in Zottegem

€720.000

Bent u op zoek naar een instapklare woning met verschillende mogelijkheden? Wonen/werken? Dan is deze riante villa een topper! Bel Roxanne: 0496/850962

U kan deze prachtige villa op 2417 m², met grote zonnige tuin, op commerciële ligging terugvinden. Voorzien van een aangelegde oprit en ruime parkeergelegenheid. Voordelig voor verschillende commerciële doeleinden. Twee adressen mogelijk
De woning omvat een riante inkomhal met apart toilet. Een ruime leefruimte met prachtige schouw en geïntegreerd inbouwcassette op pellet. Aansluitend een mooie eetplaats met ingerichte eiken keuken voorzien van een granieten werkblad en inbouw toestellen. Al deze ruimtes zijn heel lichtrijk en hebben uitzicht op de tuin en achterliggende agrarische velden. Verder op het gelijkvloers een bureauruimte van 15 m² en berging van 10 m². Op de verdieping kan u vier slpk's aantreffen (35 m², 23 m², 18 m², 14m²) en een ruim centraal gelegen badkamer (dubbele lavabo, hoekbad op hoogte en een douche). Tot slot een berging van 9 m² en een apart toilet.
Bijgebouw: rechts van de woning een dubbele garage voorzien van automatische poorten en met zolder> Inrichtbare zolderruimte.
Deze woning is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen en bevat authentieke elementen. CV mazout met brander Buderus, akoestische dubbele beglazing, eiken deuren en vloerisolatie.
Renovaties in 2017& 2020: alarminstallatie, auto. toegangspoort, eikenramen en volledig geschilderd binnenshuis.
Extra: onderkeldering (12 m²)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

198 kWh/m2

Pand Referentie

M-HWL1AHR2XO

2417 m2

307 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

01 Dec 2022€720.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu