Ter Heiden 13, 9620 Zottegem

Huis Te Koop in Zottegem

€229.000

Deze op te frissen woning is gelegen te Erwetegem (Zottegem) met name in Ter heide nummer 13 op een perceel grond van 285 m². Dit met een zeer rustige en groene ligging op wandelafstand van de bakker, de slager en lokale winkels doch vlakbij de gewestweg N462 (Wetteren-Brakel). Bovendien op een boogscheut van centrum Sint-Maria-Oudenhove.
U komt deze karaktervolle woning binnen via de inkomhal met aan de rechterkant toegang tot de leefruimte. In deze ruimte is er veel lichtinval door de vele raampartijen. Vervolgens komt U terecht in de gesloten keuken met aansluitend een bergruimte. via de gang krijg je toegang tot het verdiep, de badkamer en een aparte toilet.
Het verdiep omvat 3 ruime slaapkamers en tot slot is er nog de ruime zolder/polyvalente ruimte (49 m²) waardoor U dit nog naar believen kan inrichten.
Tevens is er een aangenaam terras aanwezig met vervolgens een zonnige tuin waar het heerlijk vertoeven is. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer ons kantoor op het nummer 09 225 50 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

472 kWh/m2

Pand Referentie

AA1-R-E2PME2

Vraagprijzen

02 Dec 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu