Ooststraat 41, 9620 Zottegem

Huis Te Koop in Zottegem

€329.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom bevindt zich in de Ooststraat in het residentiële Bevegem, rustig doch zéér centraal. Op enkele passen is het station en het centrum van Zottegem, scholen, sportinfrastructuur, het ziekenhuis, winkels,...
Deze solide, ruime én lichtrijke woning werd in 2012 grotendeels GERENOVEERD, met gebruik van kwalitatieve materialen. Zo werd een NIEUWE VERWARMINGSKETEL op aardgas geplaatst, NIEUWE aluminium RAMEN geplaatst, op het gelijkvloers werden nieuwe vloeren gelegd, een schouw met inbouwcassette geplaatst, glazen deuren geplaatst, nieuw terras gelegd,...
Indeling: inkom/gang, ruime en gezellige woonkamer toegankelijk via een glazen deur (met ook plaats voor een speelhoek of bureau), een tweede leefruimte (kan eventueel ingericht worden als grote keuken) met toegang tot het gezellig en ZUIDGERICHT TERRAS/TUIN, een keuken een een toilet. De eerste verdieping telt drie slaapkamers (waarvan één dienst doet als dressing) en een badkamer (met toilet). De tweede verdieping telt nog twee extra kamers en een tweede badkamer (met toilet). Zolder aanwezig. VOLLEDIG ONDERKELDERD, met ook een trap die in het tuintje uitkomt. Terras/tuin met grote druivenrank in de zomer.
Altijd parking in de straat, maar indien gewenst kan er opnieuw een inpandige garage gecreëerd worden.
INTERESSANTE WONING VOOR WIE DICHTBIJ HET CENTRUM WIL WONEN OF VOOR GROTE GEZINNEN!! INTERESSANT VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!!
EPC: 432 kWh/m². Woongebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

432 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€778

Pand Referentie

NHPBZEEYPCOX

301 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu