Grote Steenweg 106, 3440 Zoutleeuw

Huis in Zoutleeuw

€325.000

HOB MET 4 SLPK + CIRCA 580 m² STALLINGEN

Op de Grote Steenweg in Halle-Booienhoven, een deelgemeente van Zoutleeuw, vinden we dit bijzondere pand. Het betreft hier een ligging met uitstekende visibiliteit op een zeer centrale locatie tussen Sint-truiden, Landen en Tienen. Ideaal om bijvoorbeeld een commerciële activiteit uit te oefenen.

Oorspronkelijk vonden we hier een authentieke vierkantshoeve uit de 19de eeuw. Begin jaren 70 werd een deel van de hoeve afgebroken en werd er door de huidige eigenaars een volledig, nieuwe halfopen woning gebouwd. Het andere deel van de hoeve bleef onaangeroerd. Hierdoor zal de nieuwe eigenaar beschikken over enerzijds een woonhuis met een bewoonbare oppervlakte van 177 m² en anderzijds over zo'n 580 m² aan stallingen inclusief twee garages. Dit alles op een zuidgericht perceel van 11 are 41 centiare.

Het woonhuis bestaat qua indeling uit een inkomhal met toilet, een salon met een klassevolle schoorsteenmantel en een eetkamer. Het salon en de eetkamer zijn momenteel opgedeeld door een valse wand waardoor je hier probleemloos terug één open ruimte van kan maken. Naast de eetplaats vinden we een functionele keuken met plaats voor een ruime eettafel, van hieruit hebben we zicht op de binnenkoer. Aanpalend aan de keuken treffen we een ruime was- en bergplaats, de cv-ruimte en een vernieuwde badkamer met inloopdouche. De eerste verdieping beschikt over een tweede badkamer met ligbad, een apart toilet en maar liefst vier slaapkamers. Vanuit de nachthal bereiken we via een luik de zolderverdieping. Met hier en daar wat opfrissingswerken, maak je van dit huis de perfecte gezinswoning.

Verder word je hier ook eigenaar van heel wat extra bergruimte en werkruimte die zich bevindt in de achter- en rechtervleugel van de oorspronkelijke hoeve. Het achterste gedeelte bestaat uit zo'n 400 m² aan overdekte stallingen, de rechtervleugel biedt nog eens ruim 170 m² aan bergruimte, inclusief twee garages toegankelijk via kantelpoorten.

Ook wie groene vingers heeft, zal hier aan zijn trekken komen dankzij het zuidgerichte gazon dat ideaal dienst kan doen voor de spelende kinderen of als bijvoorbeeld moestuintje.

Op zoek naar een degelijke gezinswoning met zeeën aan werk/bergruimte en stallingen en dit op een centrale ligging? Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvend bezoekje aan dit vastgoed: 011 74 30 60 of info@immohaven.be

MAAK ALVAST EEN VIRTUELE WANDELING DOOR DEZE WONING MET ONZE VIDEOTOUR! Bekijk de tour

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

410 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.383

Pand Referentie

UI13G95KDH9W

1.141 m2

177 m2

Vraagprijzen

01 Jul 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu