Schipstraat 37, 3440 Zoutleeuw

Huis in Zoutleeuw

€275.000

HANDELSPAND MET WOONST, 4SLKS, 2BADKS, GARAGE + TUIN

Op wandelafstand van het stadscentrum van Zoutleeuw vinden wij deze ruime woning terug gelegen in de pittoreske Schipstraat.Door de centrale ligging nabij het stadscentrum zijn lokale handelaars, supermarkten, horecazaken, ... vlot te bereiken.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een handelsruimte, ruime garage/berging en het woongedeelte. De garage is toegankelijk via de straatzijde en heeft toegang tot de handelsruimte, de keuken, de woonkamer en de tuin. Het woongedeelte bestaat op het gelijkvloers uit een ruime keuken met eethoek en aanwezigheid van een lichtkoepel, een volledig betegelde badkamer met toilet, een bergruimte en een woonkamer voorzien van een grote raampartij die ons toegang geeft tot de tuin. De tuin bestaat uit een terras dat grenst aan de woning. Behalve het terras is in de tuin ook het nodige groen aanwezig waardoor men hier heerlijk tot rust kan komen.

Terug aangekomen in de woning begeven wij ons naar de eerste verdieping. Via de nachthal krijgen wij toegang tot vier slaapkamers en een tweede badkamer. Mocht het aantal (slaap)kamers niet volstaan dan bestaat er de mogelijkheid om uit te breiden op de tweede verdieping/zolderverdieping. Deze is momenteel toegankelijk via het zolderluik op de nachthal. Indien gewenst kunnen hier extra (slaap)kamers gecreëerd worden.

Plus punten:
- Aangename tuin
- Elektriciteit conform tot juni 2025
- Voldoende bergruimte door de ruime garage

Interesse om dit pand met tal van mogelijkheden te ontdekken?
Vraag dan snel een bezoek aan via info@immohaven.be - 011 74 30 60. Bekijk de tour

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

442 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.839

Pand Referentie

KFPEGXR-ZI9K

590 m2

310 m2

Vraagprijzen

23 Sep 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu