Oude Weg 237, 9870 Zulte

Huis in Zulte

€575.000

Deze prachtige villa met 3 slaapkamers geniet van een rustige ligging en een zalige tuin met vijver, die u de gewenste privacy biedt. Deze villa zelf ligt op een perceel van 1.685m²!

U komt binnen via de inkomhal met vestiaire, hier is ook een apart toilet met gastenlavabo aanwezig. Vervolgens komt u in de prachtige leefruimte met open haard terecht, hier is ook nog een ruime eetplaats voorzien. Aansluitend hierop werd nog een veranda geplaatst die uitkijkt op de grote tuin.
Verder ziet u ook de afgewerkte keuken met zitplaats (frigo, vaatwas, keramische kookplaat, oven, combi oven microgolf). Aan deze ruimte grenst zowel de badkamer (ligbad, douche, lavabo) alsook de berging met wasplaats die uitkomt op de dubbele garage met automatische poort.

Verder kan je op het gelijkvloers ook nog een extra bijgebouw en extra opslagplaats terugvinden, dit aanpalend aan de woning.

Via de inkomhal/trap heb je toegang tot het eerste verdiep waar er 3 slaapkamers voorzien zijn die telkens voorzien zijn van een authentieke parketvloer. De kastruimte werd mogelijk gemaakt door grote inbouwkasten.

TROEVEN
- rustige ligging
- totale grondoppervlakte 1.685m²
- privacy
- volledig instapklaar

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Bel dan gerust naar het nummer 056 605 605 of via mail guillaume.van.rie@dewaele.com.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

367 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.085

Pand Referentie

3-K74ORI2JOF

1713 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

30 Jun 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu