Waalstraat 144, 9870 Zulte

Huis in Zulte

€245.000

Op slechts enkele minuten verwijderd van centrum Zulte en diverse invalswegen E17 tussen (Gent en Kortrijk), gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en diverse basisscholen vinden we deze rustig gelegen op te frissen half open bebouwing terug.

Op het gelijkvloers vinden we de leefruimte terug, een volledig geïnstalleerde keuken met oven, microgolf, gasvuur en een vaatwas. Verder zijn er ook nog 2 slaapkamers, een veranda die toegang verleent tot het terras, badkamer met douchecabine, ligbad die aan vernieuwing toe is ,een apart toilet en een droge kelder aanwezig. Verder vinden we op de 1e verdieping 2 ruime slaapkamers terug en een zolder die 2 jaar geleden volledig werden gerenoveerd.

Een grote troef is dat de woning beschikt over een ruime tuin die volledig omheind is. Daarnaast is er genoeg buitenberging aanwezig die gebruikt kan worden als opbergruimte of tuinhuis en als laatste is er een ruime garagebox aanwezig met elektrische poort die toegankelijk is via de oprit met een geautomatiseerd hekken.

De belangrijkste troeven van deze woning: - Grote tuin - Rustige ligging - Waterput (1500 L) - Garagebox met elektrisch poort - Zonnige tuin - 4 ruime slaapkamers

Kortom dit goed gelegen huis in het dorp van Roger Raveel, met haar ideale ligging vlakbij Waregem, Kruisem en Deinze met snelle uitweg via de E17 (naar Gent en Kortrijk) en haar aanbod aan kamers, is een echt topper voor een gezin met kinderen.

Bel ons kantoor voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

784 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€220

Pand Referentie

X-LV1KQ74UCI

628 m2

148 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jul 2022€245.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu