9870 Zulte

Huis Te Koop in Zulte

€575.026

Deze prachtige nieuwbouwwoning wordt beslist uw droomwoning!!!
De woning situeert zich nabij het idyllische Machelen aan de Leie en in een groene omgeving. De woning combineert zijn rustige ligging met een vlotte bereikbaarheid naar de belangrijkste invalswegen en de E17 Gent-Kortrijk.
U kan deze woning volgens eigen smaak en persoonlijkheid inrichten! U kan zelf de keuken, parket, vloer en badkamer kiezen (binnen een reeds in de prijs voorzien budget).

Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een aangename open leefruimte, een modern ingerichte keuken en een ruime garage voorzien van alle technieken met geïsoleerde sectionaalpoort. Het schuifraam sluit naadloos aan op de prachtig tuin.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een badkamer met ruime inloopdouche, ligbad, dubbel lavabomeubel en een apart toilet.
De zolderruimte als extra slaapkamer of bureau worden ingericht.

Extra troeven aan deze woning zijn de aanwezigheid van zonnepanelen, regenwaterput van 10.000 liter met infiltratieput, ventilatiesysteem D,...

Wenst u graag meer informatie over deze prachtige nieuwbouwwoning? Aarzel dan niet en contacteer ons via 09 380 09 74 of via info@excellent-vastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

YXEOU20B3VOO

778 m2

214 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jul 2022€575.026



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu