9870 Zulte

Huis Te Koop in Zulte

€581.960

Nabij het centrum van Machelen vinden we deze energiezuinige, open, nieuw te bouwen woning met zonnige tuin, een echte opportuniteit!!!
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning.

Deze woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire gastentoilet, een aangename zithoek met lichtrijke leefruimte die via het schuifraam toegang geeft tot de prachtige tuin. Verder beschikt het gelijkvloers over een zeer ruime modern ingerichte open leefkeuken met aansluitend een ruime berging/washuis.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en 1 master bedroom met dressing en aansluitend een praktische berging , een badkamer met douche, ligbad, dubbel lavabomeubel en een apart toilet.

Extra troeven aan deze nieuw te bouwen woning zijn de aanwezigheid van zonnepanelen, regenwaterput van 10.000 liter met infiltratieput, ventilatiesysteem D, aanbouw van carport naast de woning en de rustige ligging in combinatie met een vlotte bereikbaarheid met de belangrijkste invalswegen en de E17 Gent-Kortrijk!

Wenst u graag eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning? Aarzel dan niet en contacteer ons via 09 380 09 74 of via info@excellent-vastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

0OS94QRKJ1A1

778 m2

199 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jul 2022€581.960



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu