Gijzenveldstraat 75-Chalet-834, 3690 Zutendaal

Huis in Zutendaal

€249.000

Vakantiewoning in het groene "Landal Mooi Zutendaal" op een perceel van 4a 53ca De woning met zijn bewoonbare oppervlakte van 80m² is als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met geïnstalleerde open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort, 2 slaapkamers elk met eigen badkamer en toilet, berging, technische ruimte en een autostaanplaats. De woning is volledig gemeubileerd. Het zuid-west georiënteerd terras kan u betreden via de slaapkamers en de leefruimte. Dit is dé plek om tot rust te komen dankzij het uitzicht op het achterliggend bos. De gehele woning wordt overgoten met veel natuurlijk lichtinval dankzij zijn grote raampartijen. U kan hier rustig vertoeven in deze groene omgeving nabij avontuurlijke uitstappen. Het park zelf heeft ook tal van faciliteiten o.a. binnenzwembad, restaurant, animatie, wassalon. De woning is momenteel in eigen gebruik met de mogelijkheid tot verhuur.
Als investeerder kan u genieten van een minimale netto huuropbrengst van € 8.824,46 per jaar. Gezien het een vakantiewoning betreft is een domicilie niet mogelijk. Troeven: U wordt eigenaar van de grond en constructie. Ideaal als tweede verblijf om tot rust te komen. Als investeerder verkrijgt u een mooie jaarlijkse netto huuropbrengst en mogelijkheid tot 3 weken eigen gebruik. Gunstig gelegen voor zowel avonturiers als levensgenieters. De woning kent een uitstekende ligging grenzend aan Nationaal Park Hoge Kempen en het Blotevoetenpad in de nabijheid van verschillende fietsroutes en dit op een boogscheut van de invalswegen richting Genk, Hasselt en Maastricht.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

246 kWh/m2

Pand Referentie

K5DL6-3FPNUF

453 m2

80 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 May 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Bosgebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu