Kinenhofstraat 2, 3690 Zutendaal

Huis Te Koop in Zutendaal

€529.000

Deze instapklare familie-villa met 3 slaapkamers (4 mogelijk) ligt in een rustige en groene omgeving te Zutendaal. Deze uitstekend gelegen woning op een perceel van 11a68ca heeft een bewoonbare oppervlakte van 257m² en is ingedeeld als volgt: Gelijkvloers: inkom met trappenhal, gastentoilet, sfeervolle woonkamer, goed uitgeruste keuken met ontbijthoek, berging/wasplaats en dubbele inpandige garage met cv-hoek.
Verdieping: overloop met 3 slaapkamers, badkamer en een multifunctionele ruimte (geschikt als 4de slaapkamer met dressing, kan ook als studio ingericht worden).
Tuin: een volledig omsloten tuin met automatische toegangspoort. Voorzien van een tuinhuis en een ruim zonneterras. Er is voldoende parkeerruimte opzij van het huis (aanhangwagen of mobilhome). Unieke locatie: in een residentiële en verkeersarme buurt op korte afstand van het centrum, winkels, scholen en horecazaken. Men kan in de onmiddellijke omgeving al wandelend of fietsend genieten van de bosrijke omgeving, het surfmeer, het natuurgebied "Hoge Kempen" en het blotevoetenpad Lieteberg en uiteraard het alom gekende fietsroutenetwerk. Kortom: deze woning biedt een heel aangename woonbeleving in een fijne woonomgeving.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

285 kWh/m2

Pand Referentie

M97WW1JIHOGV

1168 m2

257 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€529.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu