Munstersestraat 18, 3690 Zutendaal

Huis Te Koop in Zutendaal

€310.000

| OMGEVING & INDELING |

In het groenste snoepje van Vlaanderen, gemeente Zutendaal, vindt u deze vrijstaande woning uit de jaren '70 terug.
Zutendaal is de ideale plek voor wie houdt van natuur, gezelligheid en rust. 

De woning is gelegen op de Munstersestraat en maakt deel uit van het gehucht 'Papendaal', genaamd naar de Papendaalse plas die we op wandelafstand van de woning kunnen vinden. In de naaste omgeving geniet je van de vele horeca-aangelegenheden, de eindeloze wandelroutes en de leuke sportactiviteiten. Een extra troef is de centrale ligging tussen de gemeenten Lanaken, Bilzen, Genk en Maasmechelen. 

U komt binnen in de inkomhal, dewelke toegang biedt tot de ruime woonkamer. De woonkamer beschikt over grote raampartijen, zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. Hierdoor geniet u de hele dag door van veel lichtinval. Vanuit de keuken kan u doorlopen naar de eigentijdse keuken. Deze is momenteel uitgerust met de basisvoorzieningen. Aan de rechterzijde van de inkomhal, treft u twee slaapkamers en de badkamer. Verder bevindt zich op het gelijkvloers gedeelte een sas, apart toilet en de garage. De woning is gedeeltelijk onderkelderd en deze dient momenteel als wasruimte. Het kelderverdiep is te betreden vanuit de keuken. 

Buiten treft u een grote tuin waarin een mooie vijver en gazon zijn aangelegd. Hier kan u samen met het gezin fijn tot rust komen. Verder is er ook voldoende plaats om meerdere auto's kwijt te kunnen dankzij de ruime oprit, carport en garage. 

| TROEVEN |
- Toplocatie, vlakbij de Surfplas!
- Instapklaar
- Elektriciteit conform
- Veel lichtinval

Ziet u zichzelf hier wonen en bent u nu al fan van gemeente Zutendaal?
Bel ons dan snel op het nummer 089 23 44 22 of mail naar info@immoverslegers.be! 

 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

GG-LC27VF95-

Vraagprijzen

03 Nov 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu