Avelgemstraat 202B, 8550 Zwevegem

Huis Te Koop in Zwevegem

€376.950

TIJDELIJKE ACTIE TOT EIND DIT JAAR - GRATIS 13 ZONNEPANELEN -> E-peil 8 Hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwvilla op een rustige locatie te Zwevegem!
Deze villa is gelegen in een doodlopende straat. Als 1 van de laatste woningen van de straat situeert deze zich bijgevolg in een heel rustige en kindvriendelijke omgeving, echter toch dicht bij nodige voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,... ). De woning op zich zal een BEN-woning zijn (Bijna Energie Neutraal). Dit zal uiteraard resulteren in een laag energieverbruik.
De woning heeft een hedendaagse uitstraling. Door de vele raampartijen naar de zuidgerichte tuin wordt de buitenruimte als het ware mee geïntegreerd naar binnen toe. Hierdoor is het zo dat u niet enkel constant kan genieten van uw mooie tuin, maar zorgt dit ook voor een hele lichtrijke woning. De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 180m², wat uiteraard ruim is.
De villa bestaat uit een inkomhal met gastentoilet. Rechts van de inkomhal kan je de afzonderlijke bureelruimte terugvinden. Links is de leefkamer met zicht op de tuin, open volledig geïnstalleerde keuken met eiland en eetplaats. Daarnaast is er ook nog de praktische berging aan de keuken. Boven bevinden zich de 3 volwaardige slaapkamers, badkamer (met ligbad en inloopdouche) en bijkomende berging.
De werken zijn aangevat begin oktober 2022 en oplevering is voorzien voor april 2023. Op heden is er dus nog eigen keuze naar materialen.
Volledig afgewerkte woning inclusief aanleg tuin, omheining, carport, terras, oprit, ... . Kortom, een topper voor wie denkt aan de toekomst en dus betaalbaar wenst te wonen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

WCX7I6O9JU51

428 m2

180 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€376.950



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu