Otegemstraat 34, 8550 Zwevegem

Huis Te Koop in Zwevegem

€349.000

Deze woning wordt verkocht via een lanceermoment op zaterdag 14 januari 2023 - biedingen onder gesloten omslag. Deelnemen kan enkel op afspraak.

Zoals de foto's reeds aangeven, wordt u een totaal gerenoveerde architectenwoning aangeboden die geniet van lichtrijke ruimtes. Tijdens de renovatie werd volle aandacht besteed aan het geven van een moderne look maar daarbij ook de energetische renovatie die resulteert in een zeer positief EPC!
Op het gelijkvloers vinden we de ruime inkomhal met gastentoilet en aparte bureauruimte. Deze werd graag gebruikt voor thuiswerk maar kan ook ideaal zijn voor een zelfstandige activiteit van thuis uit! Achteraan de woning bevindt zich de berging met aansluiting wasmachine, extra spoelbak, plaats voor provisie, ... met daarop volgend de hedendaagse leefkeuken voorzien van alle moderne toestellen. Hier is het gezellig kokkerellen met de gasten vlakbij! Vanuit de keuken heeft men zicht op en toegang tot de zonovergoten tuin. De tuin werd ontworpen door een tuinarchitect (tuinplan beschikbaar). Achteraan bevindt zich een grote garage voor een wagen, fietsen en extra berging voor tuingereedschap.
Op de eerste verdieping bevindt zich de gezellige open leefruimte tevens met zicht op de tuin. Twee treden hoger bevinden zich 2 ruime slaapkamers, apart toilet en badkamer met bad, lavabo, brede handdoekradiator en douche.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers met ruime nachthal. Hier kan een gezamenlijke speelruimte voor de kids voorzien worden! Tenslotte bevindt zich op dit verdiep ook een 2de badkamer met lavabo in meubel, douche en toilet. Het dak werd vernieuwd, de zolder werd geïsoleerd en is vlot toegankelijk. PLUSPUNTEN: 12 Zonnepanelen Elektriciteit conform Super EPC (141 kWh/m²jaar) Garage Commercieel interessante ligging voor zelfstandigen

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

141 kWh/m2

Pand Referentie

U5SEP2CP5PCF

456 m2

277 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu