Sint Annaboomstraat 57, 2070 Zwijndrecht

Huis Te Koop in Zwijndrecht

€335.000

Zoekt u een ruime, instapklare woning met 4 slaapkamers en een zonnige tuin in Zwijndrecht? Zo gevonden.

Deze woning heeft een uitstekende ligging pal in Zwijndrecht, nabij invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Daarenboven zorgen de mooie en recente veranderingen dat u in deze woonst een ruimtelijk en open gevoel krijgt. Andere pluspunten zijn de gezellige en zonnige tuin, de 4 ruime slaapkamers en de staat van de woning.

Indeling:
-Kelder: deels onderkelderd (10m²), ideaal als berging of wijnkelder.
-GLV: inkomhal (6m²) die je naar de woonkamer en de verdiepingen brengt. Op het gelijkvloers vinden we de ruime leefruimte die momenteel opgesplitst is in een zitruimte en eetruimte (samen 28m²). Verder hebben we de volledig uitgeruste en aparte keuken (15m²). Aansluitend hebben we een veranda (15m²) die momenteel dienst doet als extra zitruimte. Vervolgens hebben we nog de gelijkvloerse badkamer (4m²) en wasplaats (2m²) met aansluiting voor wasmachine/droogkast. De badkamer is uitgerust met een ligbad, enkele wastafel in meubel en een toilet. Tot slot hebben we de gezellige, noord-west georiënteerde tuin met terras en tuinhuis en een gang tussen de voorgevel en de keuken waar men fietsen en vuilbakken kan plaatsen.
-1steV: hier bevinden zich de nachthal (7m²) met apart toilet (inclusief wastafel in meubel en verwarming) en de eerste 3 slaapkamers (14-11-7m²).
-2deV: tot slot zijn er nog een 2de nachthal (3m²), de laatste riante slaapkamer (24m), een technische berging en de 2de badkamer (4m²). Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, enkele wastafel in meubel. Tot slot hebben we ook nog een apart toilet.

Ben je benieuwd naar deze woning? Maak dan snel een afspraak!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

249 kWh/m2

Pand Referentie

Q3JCLXACYP6F

218 m2

172 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€335.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu