Molenbergstraat 2, 2070 Zwijndrecht

Huis Te Koop in Zwijndrecht

€449.000

Als je hardop droomt van een HOB met 3 slaapkamers en 2 badkamers in hartje Zwijndrecht kunnen we jou dit pand sterk aanbevelen. De woning heeft qua ligging een streepje voor. De rustige buurt nodigt uit om te relaxen en tegelijk zit je op wandelafstand van het centrum waar je volop winkels, horecagelegenheden en openbaar vervoer vindt.
Niet alleen de ligging zal jou rust geven, met een EPC waarde van 89 kWh/m² zullen de stijgende energieprijzen je wellicht ook minder stress bezorgen. Dit is te danken o.a. aan het super geïsoleerd dak, HR glas, 16 zonnepanelen en airco...
Een lichte L-vormige living met aparte bureauruimte en volledig ingerichte halfopen keuken zorgen voor een open en ruim gevoel. Op de Gvl is er een aparte wasruimte en bijkeuken aanwezig.
Verder kan je hemels genieten in de grote de omheinde tuin met tuinhuis, terras en jacuzzi voor 8 personen. Parkeren doe je eenvoudig op de oprit met plaats voor 3 auto's of in de inpandige garage met sectionale poort. De woning is ook voorzien van rolluiken en een alarm installatie. Kortom veel zal je niet nodig hebben om van dit huis een thuis te maken.
Dit pareltje staat nu te koop, mis deze kans niet en contacteer ons voor een bezoekje.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

89 kWh/m2

Pand Referentie

U9DW2KL16HL8

161 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Dec 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu