Sparrenlaan 56, 2070 Zwijndrecht

Huis Te Koop in Zwijndrecht

€320.000

Ben je op zoek naar een op te frissen halfopen bebouwing met tuin in Zwijndrecht? Zo gevonden!

Ideaal en rustig gelegen in een doodlopende straat doch nabij het centrum, openbaar vervoer, winkels en scholen, heeft deze woning heel wat aan te bieden. De 3 ruime slaapkamers, de tuin met vijver en de aanpalende garage vormen slechts enkele van de sterke punten. Kom gerust de andere verkennen.

Indeling:
- Kelder: spender (1m²) onder de trap.
- GLV: via de ruime, charmante inkomhal (12m²) met gastentoilet, komen we bij de ruime, lichtrijke leefruimte (24m²) met aansluitend de volledig uitgeruste keuken (14m²) en ontbijthoek. Helemaal achteraan in de woning vinden we de veranda (19m²) met een fantastisch uitzicht over de tuin met terras en vijver. Via de veranda kunnen we tevens naar de wasplaats (3m²) met de nodige voorzieningen. Tenslotte is er nog de oprit naar de ruime garage (22m²) met daarachter nog een buitenberging van 10m².
- 1steV: hier vinden we de nachthal (6m²) met de 3 ruime slaapkamers (15-10-10m²) en de badkamer (5m²). De badkamer is uitgerust met een ligbad, enkele spoelbak en een toilet.
- Zolder: via een zolderluik in de nachthal kunnen we naar de riante zolder (42m²) die eventueel nog extra mogelijkheden biedt, en momenteel dient als berging.

Kan ook ideaal zijn als opbrengsteigendom.

Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

782 kWh/m2

Pand Referentie

KU0IL64SGNOS

322 m2

127 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€320.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu