Rue Général Borlon 7, 6997 Érezée

Huis in Érezée

€300.000

Complex van 480 m² bebouwd en fysiek bestaande uit 3 structuren: een hoofdgebouw op 3 niveaus, een voormalige winkel op 3 niveaus. Deze twee gebouwen hebben een eigen ingang en een eigen trap; een schuur die kan worden gebruikt als garage en/of parkeerplaats in geval van een eventuele splitsing in percelen (afhankelijk van een vergunning). Er bestaat al een kennisgeving voor de herbestemming van de schuur op 2 niveaus van 180 m².
Het huis is aan renovatie toe, maar in de loop der jaren is er dubbele beglazing geplaatst en de verwarmingsketel is nog in goede staat. Het is op het niveau van de binnenmuren, de isolatie, de elektriciteit en de vervanging van de natuurlijke leien in keggen dat het werk moet worden gedaan. Verfrissing is ook nodig.
Deze gebouwen zijn geklasseerd als opmerkelijke gebouwen, zonder enige classificatie of verplichtingen (anders dan de normale stedenbouwkundige voorschriften). Het huis maakt deel uit van het mooie, charmante en romantische met bomen omzoomde plein van Erezée.
Het gebied heeft ook enkele van de mooiste landschappen. Het uitzicht naar achteren is uitgestrekt en wijds, de tuin heeft ook onderhoud nodig en strekt zich uit langs de vallei. De prijs is onklopbaar voor dit type gebouw, 635 € per m²! Met 2500 m² grond in het centrum!
Denk aan de winst die u zult maken als deze 480 m² aan gebouwen gerenoveerd zijn. Een van de meest opmerkelijke gebouwen zal zijn status terugkrijgen en zijn waarde zou kunnen verdrievoudigen.
Ambachtslieden, professionals, investeerders, liefhebbers van mooie stenen die weten hoe ze moeten werken. Een eventuele sloop van de broodoven zou u materialen voor hergebruik kunnen opleveren. Kom langs en maak je gereedschap klaar. Centuy 21 Or Bleu 087/22.00.21

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

5ZTXIZEY96LF

0 m2

0 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Jul 2022€300.000

Menu